MIG-A Twist® - патентован заваръчен бренер с безпрецедентна ергономичност и гъвкавост.

Най-пълната серия заваръчни бренери за МИГ/МАГ с дистанционна връзка към контролния панел на инверторния токоизточник. Всички MIG-A Twist® бренери са оборудвани с иновациите на Migatronic, които слагат край на неудобствата с традиционното гърло. Няма износване на O-рингове, нито риск от теч, тъй като гърлото е напълно подвижно. Всъщност MIG-A Twist® преобръща принципите: ръкохватката се върти около гърлото, а не обратно.

Извиване

MIG-A Twist® е оптималният избор за труднодостъпни заваръчни локации. Завъртете гърлото (т.е. ръкохватката) в желаната позиция – това е лесно и се прави без инструменти. Какъвто и заваръчен ъгъл да ви е необходим, вашата позиция винаги ще бъде ергономично правилна. Бренерите с въздушно охлаждане могат да се извиват до 90° в двете посоки, бренерите с водно охлаждане - до 45°. Двата типа се извиват поетапно, през интервали от 15°.

Широка гама на избор

MIG-A Twist® са възможни в над 60 комбинации, покриващи всяка нужда, с водно или въздушно охлаждане, и ток от 150 до 550 A. Разполагат и с пълен набор газови дюзи, гърла, газови дифузери и жила.

MIG-A Twist® са оборудвани и с новоразработения спусък с бутон с мек стоп и смяна между къс и дълъг ход. На ръкохватката е възможно да монтирате три различни модула: модул без контролер, модул с безстъпково настройване на тока и модул със свободен избор на две, три, четири или седем степени.

MIG-A Twist® е съвместим с всички заваръчни апарати

Migatronic ML 161 и ML 241

migatronic-ml-160-заваръчен-бренер

Ергономични МИГ/МАГ заваръчни бренери с 360°извиване на гърлото

Бренерите ML 161 и ML 241 на Migatronic имат забележими предимства: малка ръкохватка, лесна работа и голяма гъвкавост. Супер ергономичен дизайн с топка между кабела и ръкохватката в допълнение към гумиране от двете страни на ръкохватката за по-сигурно захващане.\
ML 161 и ML 241 са оптималният избор за вариращи заваръчни позиции. Гърлото може да бъде извито на 360° до исканата позиция - това се прави лесно без инструменти. Който и ъгъл да използвате, работната ви поза ще бъде винаги ергономично правилна и ще ви позволи да заварявате на труднодостъпни места.
ML 161 и ML 241 са оборудвани със стандартна серия газови дюзи, гърло, газови дифузери и жила.
На ръкохватката е възможно да монтирате модул за безстъпково настройване на тока/телоподаването.

Migatronic MIG Manager® - дигитална комуникация със заваръчните апарати FLEX², Sigma²
и Sigma Galaxy 

mig-manager-заваръчен-бренер

  •  Водно охлаждане
  • Ергономично правилен
  • Настройване на параметрите от дисплея

МИГ/МАГ PUSH-PULL БРЕНЕРИ - MPL 300 – MPV 400D

 

migatronic-push-pull-заваръчни-бренери

Заваръчните бренери Push-pull на Migatronic се предлагат с въздушно или водно охлаждане, прави или извити, с обръщаемо гърло. За висока производителност с големи диаметри, се препоръчва FKS с двойно охлаждане. FKS осигурява изключително дълъг живот на консумативите и комфортни ниски температури на ръкохватката.