fbpx
Адрес : гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : Пон-Пет 9-18

Automig-2 - пълна програма за професионално заваряване в автосервизите

migatronic-automig-заваръчни-апарати
септември 20, 2014

от admin Заваръчни апарати 0 коментари

Заваръчнитe апарати от серията Automig2 с контролен панел AutoPuls ™ са водещи апарати за професионално заваряване на най-съвременните материали, използвани в авто индустрията. Характеристиката AutoPuls ™ предпазва от заваръчни пръски и в сравнение с традиционното заваряване намалява деформацията на материала и минимизира деформациите около заваръчната дъга. На дигиталния контролен панел AutoPuls ™  се избират използвания материал и диаметър тел. Останалите параметри се настройват автоматично, така че заварчикът да се концентрира изцяло върху заваряването. През годините натрупан опит  и тясното сътрудничество с потребителите, Migatronic  е разработил конкурентни решения за синергично заваряване с всички материали.Висококачествено заваряване

Каросерията на съвременните автомобили се произвежда от високоякостна стомана, която се заварява при строго избрани парамаетри. Цялото натрупано познание до момента се влага в производството на Automig 2 с функция AutoPuls. Четири задвижващи ролки за тел надеждно и точно осигуряват еднакво качество на заваряване. Има възможност за обръщане на поляритета.

Двойно телоподаващо!!!

Токоизточникът Automig 2 във версия DUO има две отделни телоподаващи устройства и два бренера, така че може да работи с два различни материала. За да смените използвания материал, просто превключете телоподаващото и сменете програмата,  като така ще повишите продуктивността.

Ергономичният MIG-A Twist бренер е снабден с въртящо се гърло за лесен достъп до дори най-труднодостъпните места. Ръкохватата на бренера може да бъде оборудвана допълнително с дистанционно управление.

Софтуерът за Automig 2-223i 273i AutoPuls ™ може да се осъвременява безплатно от сайта на Migatronic.

Add a Comment

Your email address will not be published.

− 5 = 5