Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

За нас

За нас

Фирма ``Маунт прес`` ЕООД е специализирана във внос и търговия със заваръчна техника и консумативи. Официален представител за България на професионалната заваръчна техника Migatronic от Дания. Фирмата е лицензиран сервизен партньор на Migatronic.

При нас ще намерите пълната гама монофазни и трифазни инверторни телоподаващи апарати, апарати за ВИГ заваряване с аргон, инверторни електрожени. Ще получите компетентно обслужване, нашият обучен екип ще ви помогне за правилния избор спрямо вашите нужди.Демонстрация

Заповядайте на нашия адрес на бул. Петър Дертлиев 4 (до сграда Atlantic) в жк Люлин-10, гр. София, за да се запознаете с предлаганите продукти. Разполагаме с демонстрационна маса, на която може да пробвате апаратите.Демонстрация

Ако желаете да изпробвате работата на заваръчните апарати Migatronic за вашите условия - няма проблем. Запазете час за демонстрация на вашия адрес:


Телефон
0888 622 416

2013

Основаване

Фирма "Маунт прес" ЕООД започва работа на българския пазар през януари 2013 г.

2015

Сервизен партньор

Сервизните техници на "Маунт прес" ЕООД преминават специализирани обучения в централа на Migatronic и фирмата получава статут на Сервизен партньор.

Няма значение какво трябва са заварявате, ние можем да помогнем!
Консултирайте се за вашия проект сега!

Защо да изберете нас?

Компанията Мigatronic е основана в Дания през 1970 г. Днес тя може да се причисли към световните лидери в разработката и производството на заваръчна техника. Компанията разработва технологии и произвежда консумативи и аксесоари.

Компанията притежава отлична репутация на международния пазар. Продажбите й надвишават 20 хил. апарата годишно. Те се продават в над 40 държави в целия свят.

image

“We build the future“

Предимства на Migatronc

Концепцията при разработване на заваръчните апарати Migatronic е да удовлетвори всички изисквания за заваряване, както и да предложи в аванс решения на бъдещите ви нужди.


Отрасли

Апаратите на Migatronic успешно работят в такива отрасли на производството, като корабостроене, тежко машиностроене, химическа и хранителна промишленост, автомобилостроене, както и в нефтени и газодобивен отрасъл.


Икономия на разхода на заваръчен газ
икономия на разхода на заваръчни материали и електроенергия;
увеличава се скоростта на заваряване

Нашите клиенти