Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Заваръчни маски Migatronic

фотосоларна заваръчна маска migatronic focus basic adf
Migatronic Basic ADF

Фотосоларните заваръчни маски BASIC MIGATRONIC се регулират в степени от DIN 9-13.

Te са перфектни за работа в дома и леко индустриално заваряване.

Снабдени са с ADF (автозатъмняващ филтър) и са сертифицирани по EN 379, EN 175, EN 166.

Големина на визьора 100 x 44 mm

заваръчна маска migatronic focus adf
Focus ADF DIN 9-13

Фотосоларната маска за заваряване Focus ADF DIN 9-13 е разработена за професионална употреба. Големина на визьора 97х47 мм. Предназначена за индустриално заваряване. Снабдена е с ADF (автозатъмняващ филтър) и е сертифицирана по EN 379, EN 175, EN 166. 

заваръчна маска migatronic adc
MigADCplus

Фотосоларнa заваръчна маска MigADCplus е разработена за употреба в индустриална среда. Новата ADC* технология, включва оптичен филтър, който значително намалява неудобстава при гледане под ъгъл. Напълно защитени очи, шия и лице, дори при ъгъл на гледане +/-30°. Заваръчната маска е снабдена с напълно автоматичен ADF (автозатъмняващ филтър). Степен на затъмнение 6-8 DIN за ВИГ аргоново заваряване и 9-13 DIN за МИГ/МАГ и РЕД заваряване.

фотосоларна заваръчна маска migatronic adc
MigADCplus Air

Фотосоларнaта заваръчна маска MigADCplus е разработена за употреба в индустриална среда. Новата ADC* технология, включва оптичен филтър, който значително намалява неудобствата при гледане под ъгъл. Напълно защитени очи, шия и лице, дори при ъгъл на гледане +/-30°. Заваръчната маска е снабдена с напълно автоматичен ADF (автозатъмняващ филтър). Степен на затъмнение 6-8 DIN за ВИГ аргоново заваряване и 9-13 DIN за МИГ/МАГ и РЕД заваряване. Към маската може да се добави пречистващ филтър с настройване на дебита на влизащия въздух.

филтър за пречистване на въздух за заваръчен шлем migatronic
Basic 2000 филтър за въздух

Пречистващ филтър за въздух при заваряване. Може да се монтира към фотосоларна заваръчна маска Migatronic MIG ADC Plus Air. Филтърът е оборудван с микрокомпютър, който позволява непрекъсната въздушна струя, независимо от нивото на батерия и независимо колко задръстен е филтърът. Дебитът се настройва в 8 стъпки от 140 до 210 л/мин. Ако дебитът падне под настроеното ниво се включва звукова аларма.

 

химически филтър за заваръчна маска migatronic
Chemical 3F филтър за въздух

Пречистващ филтър за въздух при заваряване. Може да се монтира към фотосоларна заваръчна маска Migatronic MIG ADC Plus Air. Подходящ за употреба в химическата индустрия, разработен да филтрира опасни газове, изпарения и фини частици. Дебитът на постъпващия въздух се регулира от 120 до 235 л/мин. Ако въздушната струя стане по-слаба от настроената, се включва звукова аларма от вградения микрокомпютър във филтъра.