Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Въпроси и отговори

Въпроси и отговори

Тук ще намерите отговора на най-често задаваните въпроси към нас. Ако не намерите отговор на своя въпрос, не се колебайте да се свържете с нас.

Гаранция

Вашият новозакупен апарат ще бъде регистриран от вашия доставчик, при което ще получите удължена гаранция от 3 до 5 години за определени компоненти на определени серии апарати.

Имаме ли сервиз?

Сервизната база е основно изискване на Migatronic при сключване на договор за партньорство. Сервизни техници на Маунт прес ЕООД преминаха обучение, с което фирмата получи статут на Сервизен партньор.  

Кои сме ние?

Маунт прес ЕООД е официален вносител на Migatronic, Дания в България. Предлагаме пълната гама апарати за заваряване – монофазни и трифазни телоподаващи, ВИГ аргонови апарати, инверторни електрожени и апарати за плазмено рязане и плазмено заваряване, както и роботизирани решения. Може да се запознаете с продуктовата гама в магазина ни за заваръчна техника в София на бул. Петър Дертлиев 4. Маунт прес ЕООД е сервизен партньор на Migatronic и разполага с гаранционен и извън гаранционен сервиз.

Защо Migatronic?

Мigatronic e водещ европейски производител на висококачествена заваръчна техника с централа в Дания. Той е в ТОП 5 на най-продаваните европейски заваръчни брандове и може да се причисли към световните лидери в разработката и производството на заваръчна техника. Компанията разработва технологии и произвежда консумативи и аксесоари. Продажбите надвишават 20 хил. апарата годишно.

Къде да видим продуктите?

На нашия адрес разполагаме с оборудвана демонстрационна маса, където може да се запознаете и изпробвате техниката. Предлагаме безплатни демонстрации и на вашия адрес.

Какво ремонтираме?

Освен апарати на Migatronic в нашия сервиз ремонтираме и апарати на други производители. Очаквайте бързо и качествено обслужване на конкурентни цени.

Ако имате различен въпрос, не се колебайте да се свържете с нас!

ПОПИТАЙ

Въпроси и отговори

Задайте въпрос


    Прочетох и съм съгласен с <a href="https://zavarachniaparati.com/privacy-policy/">Политика за защита на личните данни