Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Заваръчни шлангове за телоподаващи

migatronic migatwist заваръчни бренери

Серията заваръчни шлангове за телоподаващи могат да се извиват, което слага край на неудобствата. MIG-A Twist® е оптималният избор за труднодостъпни заваръчни места. Завъртете ръкохватката в желаната позиция – това е лесно и се прави без инструменти. Какъвто и заваръчен ъгъл да ви е необходим, вашата позиция винаги ще бъде ергономично правилна. Заваръчните шлангове с въздушно охлаждане могат да се извиват до 90° в двете посоки, бренерите с водно охлаждане – до 45°.

Широка гама на избор

Заваръчните шлангове Migatronic MIG-A Twist® се предлагат с водно или въздушно охлаждане от 150 до 550 A.

 На ръкохватката е възможно да монтирате три различни модула за дистанционно регулиране: модул без контролер, модул с безстъпково настройване на тока и модул със свободен избор на две, три, четири или седем степени.

migatronic mig-a-twist заваръчен бренер извиване
Съвместимост

Заваръчните шлангове Migatronic Mig-a-Twist се свързват с евро букса. Те могат да бъдат монтирани към следните апарати на Migatronic:

Sigma Select

Omega

Omega Yard

Automig

Ергономични заваръчни шлангове за телоподаващи с 360°извиване на гърлото
migatronic ml 160 заваръчен бренер

Бренерите ML 161 и ML 241 на Migatronic имат забележими предимства: малка ръкохватка, лесни за работа и голяма гъвкавост. Супер ергономичен дизайн с топка между кабела и ръкохватката, двете страни на ръкохватката са гумирани за по-сигурно захващане.
ML 161 и ML 241 са оптималният избор за трудно достъпни места. Гърлото може да бъде извито на 360° до исканата позиция – това се прави лесно без инструменти.
ML 161 и ML 241 са оборудвани със стандартна серия газови дюзи, гърло, газови дифузери и жила.
На ръкохватката може да се монтира модул за дистанционно управление.

Съвместимост

Заваръчните шлангове Migatronic ML 160 са приложими за заваръчен апарат Migatronic RallyMIG 161i. Бренерите ML 240 се монтират с евро букса към:

Omega 300

Omega Yard 300

Automig

Разнообразие от МИГ/МАГ заваръчни бренери на световния производител ABICOR BINZEL. Отлична съвместимост с повечето телоподаващи заваръчни апарати.

Попитайте за подходящ бренер за Вашия заваръчен апарат тук>>>