Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

MIGATRONIC отбелязва 50-годишен юбилей с изгодни оферти

октомври 16, 2020

от admin Събития 0 коментари

ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ

Компанията за производство на професионална заваръчна техника Мigatronic е основана в Дания през 1970 г. Днес тя може да се причисли към световните лидери в разработката и производството на индустриални решения за заваряване. Компанията разработва технологии и произвежда консумативи и аксесоари.

Migatronic притежава отлична репутация на международния пазар. Продажбите й надвишават 20 хил. апарата годишно. Те се продават в над 40 държави в целия свят.

Всичко започва с един стар автомобил

Най-първият Migatronic е CO2 заваръчен апарат за ремонт на стари автомобили. Петролната криза в началото на 70-те увеличава интереса на авто търговците към заваръчната техника и това увеличава продажбите.

Този апарат тежал 95 кг. Днес, най-малкият преносим апарат тежи само 4,9 кг. Цели 90,1 кг разлика в теглото!

Компанията винаги се е фокусирала върху правенето на заваръчния процес все по-лесен и по-лесен.

Инверторната технология заменя традиционните трансформатори, а в днешно време софтуер контролира дъгата и осигурява по-добър контрол над заваряването.

В днешно време компанията се е фокусирала

върху оптимизиране на заваръчните процеси,

които правят заваряването по-лесно.

Ние вярваме, че технологиите трябва да служат на човека, а не обратното. Ето защо ефикасността, функционалността и интуитивността са много важни характеристики на това, което правим. Въпреки високото ниво на наредналите технологии, нашите апарати са изключително лесни за употреба, обясняват концепцията си от Migatronic.

Компанията подхожда и с дълбока загриженост към заобикалящия ни свят.

Горди сме да кажем, че за 50 години, изиграхме роля в технологичния напредък в полето на заваряването. Във време, когато климатът и енергопестенето са поставени сериозно на дневен ред, един от нашите топ приоритети е да осигурим заваръчни апарати с мисъл за опазване на околната среда и да добавим стойност към бизнес на нашите клиенти с повишаване на ефикасността и същевременно пестейки енергия и ресурси“, казват от Migаtronicпо случай юбилея.

С поглед към бъдещето

Migatronic винаги гледа напред към бъдещето, въвеждайки редица иновации в своите продукти.

И докато простотата и интуитивността при работа остават ключова характеристика, депаратаментът по нови разработки се фокусира и върху следното:

  • Енергопестене
  • Пестене на газ
  • Подобряване на качеството на заваряване при по-малко вложена топлина
  • Подобряване на интуитивността при работа

Апаратите на Migatronic успешно работят в такива отрасли на производството, като корабостроене, тежко машиностроене, химическа и хранителна промишленост, автомобилостроене, както и в нефтени и газодобивен отрасъл.

Оферти

Тази година за своя юбилей, Migatronic раздава подаръци. Офертите включват до 40% отстъпка, на четири от най-популярните продукти на марката.

‍Разгледайте офертите >>>