Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Заваръчни апарати за автомобилната индустрия AUTOMIG 230/270/300 A Migatronic

Надеждни МИГ/МАГ заваръчни апарати, предназначени за ремонтни дейности в автомобилната индустрия. Тествани и одобрени от професионалисти. С всички характеристики и функции, необходими за заваряване при ремонт на автомобили.
√ Импулсно МИГ/МАГ заваряване и МИГ завароспояване
√ Удобен за потребителя – ускорява вашия работен процес
√ Разширени функции за заваряване като двоен импулс
√ Осигурява чисти и здрави заварки

ТОКОИЗТОЧНИК

 

Заваръчните апарати за автомобилната индустрия Automig са синергични инверторни апарати, предназначени за ремонт на автомобили в три мощностни – 230, 270 и 300 А. Те отговарят напълно на стандартите на производителите на автомобили за процеси на заваряване и завароспояване на стомана с висока якост, неръждаема стомана и алуминий. 

migatronic automig

AUTOMIG 230 е подходящ за лесни заваръчни задачи при ремонт на автомобили в по-малки сервизи. Апаратът е лесен за настройка и готов за заваряване, когато механиците имат нужда от него. Предлага се със синергични програми за заваряване.

AUTOMIG 270 e класически заваръчен апарат за автомобилната индустрия. Изберете го, за да получите еднакви резултати при заваряване за повтарящи се ремонтни задачи или ако имате нужда от опционалната импулсна функция. Използвайте импулс за заваряване или завароспояване на изключително тънки материали и алуминий. Апаратът е лесен за настройка и отговаря на нуждите за професионално заваряване на автомобили в оторизирани или независими сервизи.

AUTOMIG 300 е най-модерният в технологично отношение апарат от серията. Той е подходящ както за заваряване в най-съвременните автомобилни сервизи, така и за изграждане на каросерии.

Automig 300 с импулсни програми може да извършва заваряване и завароспояване при ниска температура. Това е истинско предимство, тъй като металите, от които се изработват автомобилите са наистина тънки. При работата с ниски температури се избягват термалните деформации на метала.

Изберете версия DUO или TRIO за лесно превключване между заваряване и завароспояване, без да се налага да сменяте маркуч, тел, ролки за задвижване на тел и газ.

Заваръчните апарати за автомобилната индустрия се доставят с вградени програми, специално селектирани за автомобилните сервизи.

КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

Дигиталният контролен панел е интуитивен и осигурява постоянно наблюдение на основните параметри. Навигира се лесно, чрез познати икони, за да направите нужните настройки. Може да настройвате характеристики като импулс, двоен импулс, както и разнообразни заваръчни програми, разработени за специални сплави, тънки метали и завароспояване.

ФУНКЦИИ

Интелигентна дигитална памет

Усетете предимството на дигиталната памет във вашия импулсен телоподаващ апарат – може да запишете вашите най-често използвани заваръчни настройки и да ги извиквате всеки път, когато е необходимо.

Automig 300 Pulse Migatronic контролен панел памет

Винаги актуален софтуер

Заваръчните апарати за автомобилната индустрия Automig са разработени за най-иновативната индустрия от гледна точка на използването на нови материали и сплави. За да ви служи дълго, както и да е винаги с най-съвременни настройки, софтуерът на Automig се актуализира лесно с обикновена SD карта.

Двоен импулс

Технологията Двоен импулс оптимизира контрола на заваръчната вана и подобрява традиционното МИГ/МАГ заваряване. Тя автоматично контролира настройките на заваръчния ток и осигурява няколко периода на охлаждане по време на заваряване.

Резултатът от двойния импулс са пръски, сведени до минимум. 

PowerArc Pulse - по-бързо импулсно заваряване

Може да увеличите скоростта с до 25% в сравнение с обикновеното импулсно заваряване. Това означава забележимо по-добра продуктивност и ефективност.

МИГ завароспояване

Процес на свързване на металите без топене на работното парче. Когато добавъчната тел се топи, тя протича върху материал без да оказва въздействие върху него.

2-Т/4-Т

Използвайте бутона на бренера, за да превключите между режимите на работа 2-Т/4-Т.

IGC® - спести газ до 50%

Технологията Intelligent Gas Control® предпазва от преразход на газ и спестява до 50%.

MigaLogTM - регистрирайте всяко заваряване

Запазете параметрите на вашето заваряване със софтуера MigaLogTM. Анализирайте и документирайте вашата работа. Използвайте MigaLogTM , за да извлечете доказателства за верификация съгласно стандартите EN и ISO.

ДОСТАВКА

         Стандартният пакет включва:

⇒Токоизточник

⇒Контролен панел

⇒Транспортна количка

⇒Захранващ кабел 8.5м

⇒Маса кабел 3м

Заваръчен бренер модел ML 240 TWIST 3м

⇒Шлаух за газ 2.7м

⇒Осветление на телоподаването

⇒Държач за заваръчен бренер

         Допълнителни аксесоари, които могат да бъдат закупени:

→Потенциометър дистанционно за бренер

Заваръчен бренер ML 240 TWIST 4 и 5 м

→MigaLOG™ функция

→IGC® контрол на газ

→Държач за бренери < За Duo/Trio модел >

        Гаранция 2 години и до 5 години на определени компоненти!

automig brochure

Брошура