Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Импулсен телоподаващ апарат AUTOMIG 300 PULSE Migatronic

Импулсният телоподаващ апарат Automig 300 Pulse e високотехнологичен трифазен МИГ/МАГ инвертор на Migatronic за заваряване и завароспояване на метали, използвани в автомобилостроенето.
Перфектен за заваряване на високолегирани стомани, черна стомана, неръждаема стомана, алуминий и други специални сплави, използвани в автомобилостроенето.
Варианти DUO и TRIO с място за две или три ролки тел.

ТОКОИЗТОЧНИК

migatronic autopulse 300

Импулсният телоподаващ апарат Automig 300 Pulse може да извършва заваряване и завароспояване при ниска температура. Това е истинско предимство, тъй като металите, от които се изработват автомобилите са наистина тънки. При работата с ниски температури се избягват термалните деформации на метала.

За да не губите ценно време в смяна на ролката тел при заваряване на различните материали по корпуса на автомобила – Migatronic Automig 300 Pulse се предлага във вариант DUO и TRIO, където в помещението за тела има място за две или три ролки. Може да сменяте лесно между заваряване и завароспояване, без да се налага да сменяте ролки тел и заваръчни бренери.

Automig 300 Pulse се доставя с вградени програми, специално селектирани за автомобилните сервизи. Намирате лесно нужната програма от графичния дисплей. Изберете тип тел и газ и вграденият съветник за избор веднага ще ви предложи нужната програма. Вече може да настроите параметрите със завъртането на само един бутон. Независимо дали ще настроите сила на тока, скорост на телоподаване или дебелина на материала, телоподаващият апарат автоматично ще настрои останалите параметри вместо вас!

Веднъж след като настроите параметрите, чрез функцията MigaMemory, може да запази до 5 специфични настройки.

КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ

migatronic automig 300 pulse контролен панел

Дигиталният контролен панел е интуитивен и осигурява постоянно наблюдение на основните параметри. Навигира се лесно, чрез познати икони, за да направите нужните настройки. Може да настройвате характеристики като импулс, двоен импулс, както и разнообразни заваръчни програми, разработени за специални сплави, тънки метали и завароспояване.

ФУНКЦИИ

Интелигентна дигитална памет

Усетете предимството на дигиталната памет във вашия импулсен телоподаващ апарат – може да запишете вашите най-често използвани заваръчни настройки и да ги извиквате всеки път, когато е необходимо.

Automig 300 Pulse Migatronic контролен панел памет

Винаги актуален софтуер

Automig 300 Pulse е разработен за автомобилния бизнес  – най-иновативната индустрия от гледна точка на използването на нови материали и сплави. За да ви служи дълго и вашият импулсен телоподаващ заваръчен апарат, както и да е винаги с най-съвременни настройки, софтуерът на Automig 300 Pulse се осъвременява лесно с обикновена SD карта.

Двоен импулс

Технологията Двоен импулс оптимизира контрола на заваръчната вана и подобрява традиционното МИГ/МАГ заваряване. Тя автоматично контролира настройките на заваръчния ток и осигурява няколко периода на охлаждане по време на заваряване.

Резултатът от двойния импулс са пръски, сведени до минимум. 

PowerArc Pulse - по-бързо импулсно заваряване

Може да увеличите скоростта с до 25% в сравнение с обикновеното импулсно заваряване. Това означава забележимо по-добра продуктивност и ефективност.

МИГ завароспояване

Процес на свързване на металите без топене на работното парче. Когато добавъчната тел се топи, тя протича върху материал без да оказва въздействие върху него.

2-Т/4-Т

Използвайте бутона на бренера, за да превключите между режимите на работа 2-Т/4-Т.

IGC® - спести газ до 50%

Технологията Intelligent Gas Control® предпазва от преразход на газ и спестява до 50%.

MigaLogTM - регистрирайте всяко заваряване

Запазете параметрите на вашето заваряване със софтуера MigaLogTM. Анализирайте и документирайте вашата работа. Използвайте MigaLogTM , за да извлечете доказателства за верификация съгласно стандартите EN и ISO.

ДОСТАВКА

         Стандартният пакет включва:

⇒Токоизточник

⇒Контролен панел

⇒Транспортна количка

⇒Захранващ кабел 8.5м

⇒Маса кабел 3м

Заваръчен бренер модел ML 240 TWIST 3м

⇒Шлаух за газ 2.7м

⇒Осветление на телоподаването

⇒Държач за заваръчен бренер

         Допълнителни аксесоари, които могат да бъдат закупени:

→Потенциометър дистанционно за бренер

Заваръчен бренер ML 240 TWIST 4 и 5 м

→MigaLOG™ функция

→IGC® контрол на газ

→Държач за бренери < За Duo/Trio модел >

        Гаранция 2 години и до 5 години на определени компоненти!

Брошура