Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Audi избра Migatronic

migatronic-audi-заваръчни-апарати
декември 12, 2014

от admin Събития 0 коментари

Подходящ е само най-добрият заваръчен апарат!

Migatronic се оказва най-добрият избор, когато  Audi представи новата си концепция за брандирани сервизи в датския град Фредерисия. Датският произвдител на заваръчна техника Migatronic изпълни всички изисквания и беше поканен да изработи сервизното оборудване, съгласно новата концепция на Audi.

„Ремонтираме най-добрите автомобили, затова се нуждаем от първокласна техника. Ние осигуряваме най-високо качество на нашите разработки, а това е всичко, от което се нуждаете вие,“ каза Клаус Бжеринг, директор на Audi във Фредерисия.

Новият сервиз с почти стерилна чистота, наред с останалото оборудване достави три заваръчни апарата на Мigatronic. Единият от тях е 180 Automig за МИГ/МАГ заваряване и МИГ брейзинг на стоманени и поцинковани шасита. Но освен това работи добре и с алуминиеви части, чиито брой в съвременните автмобили се увеличава. Вторият апарат е Flex 3000 DUO (високотехнологична серия за автосервизи. В България се предлага сходния модел Automig 300 Pulse), с две телоподаващи устройства и два бренера, позволяваща бърза смяна на типа материал по време на заваряване, с възможност за импулсно заваряване. Този апарат се използва в заводите на Audi за заваряване на алуминиевите части на избрани Audi модели (напр. A8).

„Избрахме Migatronic, защото има одобрение от заводите на Audi и, разбира се, защото

предлага отлични заваръчни апарати.

Освен това Migatronic е производител, известен със своето качество и перфекционизъм, “ каза Ерлинг Петерсън, директор на магазина на Audi във Фредерисия.

За максимално изпълнение на концепцията на дизайна на новия сервиз на Audi, Migatronic подготви изненада, традиционният зелен цвят на апаратите беше сменен на апаратите за Audi с антрацит и червено, цветовете на Audi.

„Искаме да сме най-добрите в премиум сегмента на BMW, Mercedes, Lexus, Saab и Volvo. Ето защо, цялото оборудване е внедрено в новата концепция и по този начин допринася за качествената работа на всички служители. Кпоративният цвят в интериора на магазина и сервизите и оборудването допринасят за новата концепция, “ каза директорът Клаус Бжеринг.

Апаратите Flex 3000 DUO и 180 Automig са идеални за съвременната каросерия на автомобилите, изработена от високолегирана стомана, алуминий и поцинкована ламарина. Софтуерът на апаратите позволява лесни настройки на параметрите и избягване на ненужни грешки, които изискват дълги и скъпи ремонти.

Напр. Audi A8 има изцяло алуминиева каросерия с високи изисквания за правилната технология за заваряването им. Тук е важно да се помни, че

Migatronic е единственият производител

на заваръчни апарати, одобрени и  препоръчани за тези ремонти още от началото на производството на първото поколение Audi A8.

„Мениджмънтът на Audi в Инголщадт се разраства бързо към останалите страни с новата концепция в дизайна на Audi. По-нататък ще бъдем първи в света. Нашата стратегия е, до 2015 да бъдем най-добрите в премиум-сегмента, „каза още директорът Клаус Бжеринг.

Add a Comment

Your email address will not be published.

72 − 69 =