Адрес : МАУНТ ПРЕС ЕООД
гр. София, бул. Петър Дертлиев 4
Тел : 0888 622 416
Е-mail : office@zavarachniaparati.com
Раб. време : 9-18 ч.
Понеделник-Петък

Ползите от Migatronic RallyMig 161i - комбиниран заваръчен апарат за всеки сервиз

rallymig-migatronic
септември 18, 2018

от admin Заваръчни апарати 0 коментари

RallyMIG 161i  на Migatronic е напълно синергичен, комбиниран заваръчен апарат, който изисква да настроите единствено използваните тел и материал. Няма нужда да губите време в настройване на скоростта на телоподаване или напрежението.  С този апарат само включвате, натискате бутона и започвате работа без допълнителни настройки.

Когато работите навън, в работилница или сте сам, този МИГ/МАГ инвертор е точно за вас.  Апаратът може да работи без газ с обърнат поляритет, с чист аргон, чист CO2 или смесен газ. Ако заварявате или използвате за завароспояване, със сигурност ще намерите програма точно за вашата дейност.

За онези от вас, които при работата си имат нужда от дълги захранващи кабели, не търсете повече. С функцията на Migatronic RallyMIG – Power Factor Corrected (PFC) може да използвате дълги захранващи кабели без да се опасявате от пад на напрежение.

От друга страна, може би искате да заварявате в малко помещение или гараж? Този апарат може да работи най-малко с 20 A  и с тел с дебелина 0.6mm. Дори и при най-тънкия материал, ще откриете, че имате невероятен контрол над заваряването.

Към включения в комплекта МИГ/МАГ бренер може да бъде добавено дистанционно управление за настройване на силата на тока. Контролерът се добавя изключително лесно, без необходимост от инструменти.

Мултипроцесен заваръчен апарат 3-в-1
Този апарат може всичко. Доказан МИГ/МАГ, удобен РЕДЗ и полезен ВИГ с контактно палене – всичко в една кутия.
Може да добавите ръкохватка за електрожен, ВИГ горелка, дистанционно на МИГ/МАГ бренера, дори и количка за вашия апарат.

[ultimatetables 8 /]

Още Технически характеристики

Апаратът може да бъде закупен на изплащане от 3 до 60 месеца с TBI или Unicredi Leasing. За запитвания – тел: 0888 622 416!

Add a Comment

Your email address will not be published.

6 + 2 =